Na vrh

Mnenja strank in udeležencev

Zavod PIP je s pomočjo predavatelja, gospoda Dejana Bogdana, poskrbel, da so se udeleženci projekta "Evropa v šoli", ki ga izvaja Zveza prijateljev mladine Slovenije, podrobno seznanili o možnostih zaposlovanja in priložnostih, ki jih za mlade ponuja EU.
Hvala predavatelju in Zavodu PIP

Zahvaljujem se za svetovanje. Gospa mi je strokovno razložila postopek za vložitev izvršbe na sodišču. Včasih se je potrebno obrniti na pravne strokovnjake, saj imajo le-ti več pravne prakse, da nas, ki nismo vešči prava, usmerijo za pravilno pravno pot. Še enkrat hvala.

Predavanje je bilo zanimivo in strokovno izvedeno, zato ga priporočava tudi drugim šolam.

Predavanje je bilo nazorno in podprto z IKT. Veliko težo pa je predavanju dalo, kako je predavatelj zbudil pri učencih razmišljanje o EU in pomenu le te v našem vsakdanjem življenju. Predstavljene so bile prednosti in slabosti EU. Učenci so ob vodenih vprašanjih sami začeli razmišljati o sodobnih izzivih EU in odzivih državljanov na njih.

S predavanjem o EU smo bili zadovoljni. Učenci so bili aktivni, zanimala so jih predvsem najnovejša dogajanja v Evropi in svetu. Priporočamo.

Predavanje o EU je bilo izpeljano odlično, vključili smo ga v pouk DKE v osmem razredu. Priporočam ga vsem učiteljem DKE na OŠ. Na naši šoli ga bomo zagotovo izpeljali tudi v prihodnjem šolskem letu.

Sem zelo zadovoljna s svetovanjem in tudi hvaležna za pomoč.

Strani